Total Cleanse Kidneys Detoxifierea si protectia tractului urinar
Click pentru mărire |
|
Stoc epuizat!
Formulă complexă pentru detoxifierea şi protecţia tractului urinar.
Prezentare: 60 capsule
Producător: Solaray
Aviz: 1867/2005
Avantaje:
-asociere de 14 extracte din plante medicinale
Compozitie per 2 capsule:
Amestec 1370mg:
Pătrunjel (Petroselinum crispum, frunză)
Coada calului (Equisetum arvense, partea aeriană)
Păpădie (Taraxacum officinale, rădăcină)
Urzică (Urtica dioica, rădăcină)
Strugurii ursului (Arctostaphylus uva-ursi, frunză)
Sparanghel (Asparagus officinali, partea aeriană)
Ţelină (Apium graveolens, seminţe)
Ceai verde (Camellia sinensis, frunză, garantat 10mg cafeină)
Mesteacăn (Barosma betulina, frunză)
Creţuşca (Filipendula ulmaria, floare)
Ienupăr (Juniperis communis, fruct)
Mentă (frunză)
Ghimbir (rădăcină)
Bioflavonoide din Grapefruit
Curiozităţi
Ceaiul verde este apreciat din timpuri străvechi pentru proprietăţile sale benefice. Devine din ce în ce mai clar pentru oricine că ceaiul verde are un spectru foarte larg de prevenire a bolilor.
Compoziţia ceaiului verde este formată din uleiuri esenţiale, teină, tannini catechici, aminoacizi, vitamina C, proteine, calciu, fluor şi altele. Toate aceste componente fac din ceaiul verde un excelent antioxidant, diuretic, stimulator cerebral, stimulator al proceselor de ardere a grăsimilor şi factor de protecţie anticancer.
Coada calului se găseşte pe câmpuri, în păduri şi liziere. Pentru a se folosi ca plantă medicinală, se taie la cinci centimetri de la sol dupa care se usucă la umbră, în încăperi aerisite. Coada calului conţine între trei şi 16% acid salicilic şi are importante proprietăţi antimicrobiene, antiseptice şi antiinflamatorii.
Ajută la eliminarea toxinelor, tocmai de aceea se foloseşte cu succes în tratarea afecţiunilor pielii (psoriazis, eczemă, cicatrici, cangrene, inflamaţii ale unghiilor).
Coada-calului, o plantă extrem de bogată în minerale, protejează inima şi vasele de sânge, are efecte antimicrobiene, antiseptice, anti-inflamatorii, conservă acuitatea vizuală şi stimulează digestia. Dar cea mai apreciată calitate este cea de diuretic natural.Printre substanţele importante din compoziţia sa se numără acidul salicilic, vitaminele B1 şi C, flavonoidele, bioxidul de siliciu şi sărurile de potasiu.
Cu toate că urzica este o plantă cunoscută pe care o folosim deseori în alimentaţie, de cele mai multe ori nu ne gândim la proprietăţile ei vindecătoare, la faptul că ne-ar putea întări sănătatea.
Acum o vom cunoaşte ca pe o plantă nouă, ca pe un preţios ajutor al nostru, apreciind-o de fapt la adevărata ei valoare.
Denumirea ei în limba engleză, nettle, se spune că provine din cuvântul olandez netel, care înseamnă ac, ceea ce nu este departe de adevăr, căci la atingere înţeapă usturător. Cu toate acestea, urzicile preparate ca infuzie, sau mâncare, nu mai înţeapă şi au un gust plăcut.
Urzicile sunt răspândite pe tot globul cu excepţia regiunii arctice şi a centrului şi sudului Africii. Pot fi întălnite pe lângă garduri, pe lângă case, pe malul apelor şi în general sunt răspândite de la câmpie până la zona alpină.
Ele se culeg numai din zone nepoluate, din zone în care pământul nu conţine substanţe dăunătoare. Astfel, urzicile culese de la marginea drumului sau de lângă case pot conţine plumb care este toxic pentru organism.
Urzicile conţin un număr mare de aminoacizi, vitamine (A, B2, C, K), clorofilă, săruri minerale (calciu, magneziu, fier, siliciu etc), substanţe proteice, acid pantoteic, acid folic, amine, cetone etc.
Datorită acestui bogat conţinut ele sunt folosite ca aliment precum şi ca plante medicinale în cure pentru regenerarea organismului şi pentru detoxifierea lui.
Menta face parte dintre cele mai cunoscute plante medicinale şi asta datorită aromei deosebite dar şi a beneficiilor pe care le aduce pentru sănătate. Are proprietăţi sedative, dezinfectante şi cicatrizante şi poate fi folosită în problemele tubului digestiv, respiratorii, ficatului, vezicii biliare (fiere), circulaţiei şi lista poate continua.
Menta echilibrează nivelul ph-ului pielii, fapt ce inhibă producerea excesivă de uleiuri la nivelul pielii. Datorită proprietăţilor astringente, antiseptice şi antiinflamatorii, menta diminuează aspectul de acnee, puncte negre, roşeaţă şi iritaţii de la nivelul pielii. Studiile au arătat că frunzele de mentă, sub formă de capsule, ameliorează simptomele sindromului de intestin iritabil. De asemenea, este recomandată pentru ameliorarea balonării, meteorismului şi indigestiei.
Efecte adjuvante
- detoxifiant renal;
- antibacterian în infecţiile tractului urinar cu E. coli, Klebsiella, Enterobacter, Proteus, Pseudomonas, Mycobacterium tuberculosis, Chlamydia etc. (cistita, pielocistită, pielonefrită, glomerulo-nefrită, uretrită, prostatită etc); ajută la prevenirea recurenţei infecţiilor
- antilitiazic renal şi vezical prin reglarea ph-ului urinar (urina acidă sau alcalină, predispune la formarea de calculi urinari de acid uric, respectiv de fosfat şi carbonat de calciu)
- hipotensiv,
- antiedematos,
- anticelulitic,
- adjuvant în curele de slăbire prin efect diuretic (cu menţinerea concentraţiei sanguine a potasiului şi a sodiului);
- antigutos (reduce nivelul acidului uric)
- reduce ascita prin susţinerea metabolismului renal al sodiului şi al apei
- antianemic (stimulează producţia eritropoietinei care controlează formarea globulelor roşii)
- antioxidant;
- antispastic,
- astringent,
- antihemoragic;
- decongestionant (îmbunătăţeste circulaţia sanguină)
Mod de administrare
Câte 2 capsule/zi la masă sau conform recomandării consultantului de specialitate.
A nu administra mai mult de 6 luni consecutiv.
A nu se depăşi doza zilnică recomandată!
Recenzia dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!
Rating: Rău Bun
Introduceţi codul în căsuţa de mai jos: